Září 2008

Letíček

28. září 2008 v 17:23 | Regina |  Jared-fotky













Božský Jared

26. září 2008 v 10:42 | Regina |  Jared-fotky


Jaredík futruje

26. září 2008 v 10:06 | Regina |  Jared-fotky















Jaredík

25. září 2008 v 20:45 | Regina |  Jared-fotky





Americké psycho

25. září 2008 v 20:39 | Regina |  Jared-filmografie
Patrick Bateman téměř dokonale zosobnuje ducha a hodnoty osmdesátých let.Je to mladý,elegantní Newyorčan neodolatelného vzhledu,který pochopitelně chodí pouze do těch správných klubů,barů a posiloven.O jeho dvojím životě samozřejmě nic netuší ani jeho
snoubenka Evelyn,ani milenka Courtney ba ani sekretářka Jean.To,jak vypadá je pouhé zdání,pod nímž se skrývá netvor,který každého,kdo se nelíbí,prostě zabije.
Film byl natočen v roce 2000.

Tenká červená linie

25. září 2008 v 20:29 | Regina |  Jared-filmografie
Lehké vlny omývají pláže bezejmenného ostrova a na jeho břehu si dvojice bílých mladíků v khaki šortkách a psími známkami na krku hraje s domorodými dětmi.Idylický obraz horkého odpoledne a poklidné rozjímání přeruší příjezd lodi americké armády.
Oba dezertéři jsou kvapem dopraveni na mateřskou lod ke své rotě.Po vylodění u ostrova je potřeba každého muže.Jedna z nejkrutějších bitev 2.světové války je v plném proudu.
Film byl natočen v roce 1998.

Requiem for a Dream

25. září 2008 v 18:58 | Regina |  Jared-filmografie
Ovdovělá Sára Goldfarbová žije na Coney Island a snadno podléhá mámení televizních pořadů.Právě ted drží dietu,aby se mohla účastnit jedné ze show.Jrjí milý ale bezmocný syn Harry má novou přítelkyni Marion a společně se snaží čelit bolestné realitě útěkem do snů.
Ani Harryho nejlepší přítel Tyrone,který se živí prodejem drog,nemá snadný život.A tak se čtveřice lidí,jimž osud nepřál štěstí,točí v bludném kruhu bezmoci a beznaděje.



Film byl natočen v roce 2000.

Filmografie

25. září 2008 v 18:45 | Regina |  Jared-filmografie
1992-Tábor u Wilderů(Camp Wilder)
1993-Skoro doma(Almost home)
1994-95-Tak tohle je můj život(My so called life)
1994-Cool and the crazy
1995-Co si ušít do výbavy(How to Make an American Quilt)
1996-Poslední ze známých králů(The last of the high kings)
1997-Zázračný běžec(Prefontaine)
1997-Past(Switchback)
1998-Basil
1998-Temná Legenda(Urban Legend)
1998-Tenká červená linie(The Thin Red Line)
1999-Narušení(Girl Interrupted)
1999-Klub rváčů(Fight Club)
1999-černá a bílá(Black and White)

Další fotečky

25. září 2008 v 8:57 | Regina |  Jared-fotky





video stm

24. září 2008 v 16:40 | Regina |  30STM-videa

dalších pár fotek Jareda

24. září 2008 v 11:19 | Regina |  Jared-fotky







ostatní hudba

24. září 2008 v 10:56 | Regina |  Gerard- Way
My Chemical Romance
členové kapely"-Gerard Way,Mikey Way,Bob Bryen,Ray Toro,Frank Iero

Členové stm

24. září 2008 v 10:33 | Regina |  30STM-info
Jared Joseph Leto-narozen 26.prosince v Lousianě,zpěv,kytara,hobby snowboarding,skateboarding,psaní textů,herectví,malování.
Shannon Leto-9.března 1970 v Lousianě,bubeník,hobby fotografování.
Matthew Walter Wlatcher-5.ledna 1976 v Michiganu,basová kytara,hobby hudba.Dne 1.3.2007.odešel ze skupiny.
Tomo Milicevic-3.září.1979 v Sarajevu,kytara,klavír,hobby hudba.

Alba 30 STM

24. září 2008 v 10:07 | Regina |  30STM-info

alba¨.30 Seconds To Mars-(2003)-A Beautiful Lie(2005)

Jared a Shannon Leto

22. září 2008 v 19:55 | Regina |  Leto-fotky



Jared s babičkou

Jared a Shannon s maminkou

30 seconds to mars

22. září 2008 v 18:42 | Regina |  30STM-fotky





30 Seconds To Mars v Praze





Jaredovy účesy

22. září 2008 v 18:39 | Regina |  Jared-info












Chapter 27-video

22. září 2008 v 17:07 | Regina |  Jared-filmografie
Mark Chapmen přijíždí do New Yorku s úmyslem zabít Johna Lennona.Depresivní a neklidná duše je rozpolcena mezi respektem k osobě Johna Lennona a touhou ho zabít,aby se stal slavným.Příběh líčí Chapmannovo duševní zhroucení,ve kterém hrála roli jeho posedlost knihou J.D.Salingera-kdo chytá v žitě.Jeho démoni však zvítězí a přimějí ho zastřelit Lennona na schodech před vchodem do budovi,kde Lennon bydlel.
Jared Leto musel přibrat 30 kg a to díky nočním náletům na ledničku.Ale jako vegetarián mohl pouze vegetariánské pizzy,koktejly a zmrzlinu.





Film byl natočen v roce 2007.

Jared Leto-foto

22. září 2008 v 16:33 | Regina |  Jared-fotky





Stručný životopis

22. září 2008 v 16:02 | Regina |  Jared-info
Jared Leto se narodil v Bossier City 26 prosince 1971.Bydlel s matkou a bratrem v Lousianě,Coloradu,Virginii a dokonce na Haiti.Byl zapsán na Univerzitě malířství ve Filadelfii protože si přál být malířem.Školu nedokončil a v roce 1992 se přestěhoval do Los Angeles,aby rozjel svoji hereckou kariéru.